O nama

Djelatnost društva PRESOFLEX GRADNJA d.o.o. usmjerena je na pružanje cjelovite i kvalitetne usluge inženjeringa, proizvodnje i građenja. Visoki standardi, kvalitetna usluga i zadovoljstvo investitora oduvijek su bili sastavni dio naše poslovne politike. Naš zadatak i osnovni cilj je osigurati našim klijentima pružanje cjelovite usluge, od početne ideje o izvođenju radova do primopredaje objekata te osiguranja eventualnih naknadnih radova, sve po tržišno prihvatljivim cijenama i u optimalnim rokovima.

Misija

Biti pružatelj vrhunskih građevinskih usluga, dosljedno poboljšavajući kvalitetu našeg proizvoda, dodajući vrijednost za klijente kroz inovacije i iznimne performanse. 

Vizija

Biti tvrtka s kojom naši kupci žele raditi, a za koju naši zaposlenici s ponosom rade. Iznimno se ponosimo postignućima i gradimo povjerenje na njima svaki dan.

Organizacijska struktura

Certifikati

EU projekt

O PROJEKTU
Flexibilna Presoflex gradnja

OPIS PROJEKTA
Uvođenjem novog, sveobuhvatnog IKT rješenja u Presoflex gradnju d.o.o., optimizacijom poslovnih procesa i integracijom poslovnih funkcija, doprinijet će se razvoju mikro, malih i srednjih poduzetnika u područjima RH s razvojnim posebnostima uz razvoj novih kompetencija. Projektom će se učinkovitije organizirati tijek rada, poboljšati učinkovitost poslovne komunikacije i pružanja građevinskih usluga te povećati informatička pismenost i usavršiti vještine zaposlenika.

CILJ PROJEKTA I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA
Opći cilj je optimizirati poslovne procese, integrirati poslovne funkcije, učinkovitije organizirati tijek rada te poboljšati interakciju s klijentima i dobavljačima kako bi se poboljšao tržišni položaj poduzeća te povećala konkurentnost i učinkovitost poslovanja.

Kao specifični ciljevi definirani su:
1. Poboljšati učinkovitost poslovne komunikacije i poboljšati pružanje građevinskih usluga
2. Povećati informatičku pismenost i usavršiti vještine zaposlenika kroz edukaciju i osposobljavanje za rad u novom softveru.Navedeno će se ostvariti informatizacijom poslovanja i uvođenjem sveobuhvatnog IKT rješenja.

VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU (u HRK)
Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.468.838,75 kn
Ukupni prihvatljivi troškovi iznose 1.975.071,00 kn
Udio EU u financiranju projekta iznosi 1.500.000,00 kn

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA
15.01.2017. – 15.01.2018.

Kontakt osobe za više informacija
Katica Šarić, članica projektnog tima
e-mail: katica.saric@presoflex.hr

Kontakt

TEL:
+385 34 440 800

EMAIL:
info@presoflex.hr